Download TeamAfrica-Bøger

De 4 All-Round serier

Med få undtagelser er bøgerne på engelsk, da de blev lavet til en afrikansk målgruppe. Selvom der bruges ret enkelt sprog dækker bøgerne meget studiestof, og er velegnede til gruppearbejde. – At gennemgå alle 42 bøger i studieserien grundigt vil svare filet helt studieår. – Men man kan sagtens udvælge enkeltbøger i forhold til interesse og behov.

Click på et af de 4 bogomslag herunder for at få adgang til Download-siden for den pågældende serie.

Serie 1 består af 10 bøger.

Den første er en håndbog der dækker Bibelens egenart, stilarter, kronologi, geografi.
Den anden er en håndbog der giver overblik over alle Bibelens bøger, Kort beskrivelse af hver.
De følgende 8 bøger er studier af 8 dele af Bibelen, f.eks. de historiske bøger, Evangelierne, Brevene, osv.

Serie 2 består af 11 bøger.

Vi starter med 2 bøger med introduktion til systematisk teologi, Oplevelsen af en treenig Gud. Derefter eskatologi,  nådegaver, NTs lære om kirken,  kirkelige handlinger, de 5 tjenester, kirkehistorie, sand & falsk lære, udfrielse og missiologi.

Diskussion af hvad der gør en kirke relevant og for hvem. 
Klargøring af vision og mission, vigtigheden af at tjene med de gaver man har, gruppedynamik. Fortolkningslære, prædikelære, pædagogiske principper, rådgivning , en manual for korttidsmission samt for opstart af bibelgrupper. Til slut lidt psykologi.

Hvordan får jeg livet i Kristus? De basale skridt. Derefter noget om at vokse i tro og modenhed, tage vare på sin familie, Værktøj til personlig evangelisation. vejledning i at finde sin nådegave,  bibelstudieteknik,  enkle computerfærdigheder, brug af PowerPoint, ansvarlighed for kirke ejendom. Etik og tjenesteparathed.

Specielle serier

Enkelte bøger findes på dansk, og nogle stykker på Zulu. Der er også en serie med ShellBooks, som bruges af Wycliffe i Kenya.

Her er kun medtage to bøger fra den Akademiske serie, skrevet specifikt som hjælpeværktøj for Kaniki Bible University College.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Supplerende oversigt :