LightHouse Bible College etc.

Gershom Kapindula var en af vore studerende ved All Africa Bible College fra 2003-2005. Han fik sin bachelorgrad hos os og senere en kandidatgrad fra et universitet i udlandet. - Han er fra Zambia, hvor vi også har en del kontakter.
Han er nu ansat af Apostolic Church Southern Africa (ACSA) hvor han har virket siden 2005.
Ved siden af sit pastorjob startede han på eget initativ en lille bibelskole hvor han boede (LightHouse Bible College) og har siden også været underviser på en anden lille bibelskole, der hedder Joshua Bible College.

Vi har arbejdet sammen med ham om at tilpasse læseplanen og oprette et websted.
Mange synes at falde for fristelsen til at lade aktiviteter se store og vellykkede ud, selvom de bare er små og halvdårlige. De to omtalte bibelskoler er små, men gode. - Jeg har selv undervist der et par gange som gæstelærer.

I øjeblikket (2020) tjener Gershom også på JBC (Joshua Bible College) i Hillcrest.

Gershom og hans kone Nelly har også været sammen med os på undervisningsture til f.eks. Xai-Xai og Maputo i Mozambique, hvor vi arbejdede sammen med en anden af vore tidligere studerende fra AABC, nemlig Xavier Masingue.

Vi havde også Gershom med på et 14 dages undervisningsforløb i Balloon i Sydafrikas nordligste provins. - Det var et af de steder hvor sygeplejerske-missionær Carlo Jensen skabte meget god kontakt.

Før vi forlod Sydafrika i 2015 startede jeg sammen med Gershom et resourcecenter for pastorer. Det kom til at ligge på ACSA's center, men dog på betingelse af at det skulle være åbent for både pastorer og interesserede fra andre kirkesamfund. - Indvielsen blev omtalt i den lokale avis.

Gershom i dag

Gershom er i dag distriktspastor i Inanda, og underviser på Joshua Bible College.  - Han har siden han forlod All Africa Bible College taget en Masters i Divinity samt skrevet 3 bøger, der især handler om lederskab og helbredelse.